Υπηρεσίες

oι υπηρεσίες μας

Με  το μυαλό μας στην ικανοποίηση σας κατά 100%, εργαζόμαστε για την αποτελεσματική και ακριβή επικοινωνία του μηνύματός σας σε όλο τον κόσμο. Το  γραφείο μας αποτελείται από επαγγελματίες μεταφραστές που έχουν εργασιακή εμπειρία στις βιομηχανίες για τις οποίες μεταφράζουν.  Αναλαμβάνουμε να μεταφράσουμε για εσάς όλα τα είδη και μεγέθη κειμένων. Με την πολύχρονη εμπειρία μας παρέχουμε ολοκληρωμένες μεταφραστικές λύσεις σε όλους τους γλωσσικούς συνδυασμούς. Επιπλέον, θα έχετε γρήγορους χρόνους ανάληψης σε προσιτές τιμές χωρίς να θυσιάζετε την ποιότητα.

Μετάφραση Κειμένων

Μετάφραση, αναθεώρηση και επιμέλεια με σκοπό την πιστή απόδοση του αρχικού κειμένου.

Επικυρωμένη ή Επίσημη Μετάφραση

Δυνατότητα επικύρωσης κάθε τύπου μεταφρασμένου κειμένου όπως πιστοποιητικά ή επίσημα έγγραφα.

Επιστημονικές και Τεχνικές Μεταφράσεις

Εύρος τομέων όπως εμπορικές, ιατρικές, νομικές, τεχνικές, φοιτητικές μεταφράσεις και ιστοσελίδες ή λογισμικό.

Διερμηνεία

Υπηρεσίες ταυτόχρονης και διαδοχικής ερμηνείας σε συνέδρια, δικαστήρια, συναντήσεις κ.α.

Η επαγγελματική μετάφραση απαιτεί εμπειρογνωμοσύνη και εξειδίκευση σε ακαδημαϊκούς και τεχνικούς  τομείς  όπου η ακρίβεια στην ορολογία είναι ζωτικής σημασίας. Οι διορθωτές και οι συντάκτες μας εξετάζουν προσεκτικά τις μεταφράσεις για τη διασφάλιση των προτύπων ποιότητας. Οι μεταφράσεις μας γίνονται δεκτές από τα διάφορα θεσμικά όργανα. Όλα αυτά στις πιο χαμηλές τιμές, με απόλυτη εχεμύθεια και με αξιοπιστία.

όλες οι γλώσσες

Παρέχουμε ποιοτικές μεταφράσεις σε-και-από οποιαδήποτε γλώσσα. Όλες οι μεταφράσεις γίνονται από πιστοποιημένους επαγγελματίες και παραμένουν εμπιστευτικές.

Γρήγορη Υπηρεσία

Μπορούμε να ολοκληρώσουμε μικρά έργα γύρω σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα - μερικές φορές σε μια ώρα - και έργα μεγάλης κλίμακας διαρκούν συνήθως μόνο λίγες μέρες.

Μετάφραση σε Όλες τις Γλώσσες

Έχουμε μια κοινότητα άνω των 500 πιστοποιημένων μεταφραστών που μπορούν να εργαστούν σε περισσότερες από 50 γλώσσες και πάνω από 1000 γλωσσικούς συνδυασμούς.

Αξιοπιστία σε Όλες τις Γλώσσες

Χάρη στα αυστηρά μέτρα εσωτερικού ελέγχου ποιότητας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι μεταφράσεις σας είναι σε ασφαλή χέρια.

ζητήστε προσφορά

Ανεβάστε το αρχείο που θέλετε να μεταφράσετε και θα λάβετε την προσφορά μας στο e-mail σας.

    Η απόδοση του σωστού νοήματος από γλώσσα σε γλώσσα διαφέρει. Ακόμα και αν δεν πρόκειται για επαγγελματικές μεταφράσεις αλλά απλών κειμένων, είναι πολύ σημαντικό να έρθουν στα χέρια των ειδικών για την σωστή απόδοση του νοήματος.

    Βεβαιωνόμαστε ότι οι μεταφραστές μας δίνουν μεγάλη προσοχή στις πολιτισμικές προεκτάσεις των λέξεων που χρησιμοποιούν. Λειτουργώντας σε μια διεθνή αγορά, διασφαλίζουμε ότι λαμβάνονται υπόψη όλες οι κοινωνικοπολιτιστικές πτυχές και πως η διαπολιτισμική ευαισθησία δεν θα διακυβεύεται στη μετάφραση. Πιστεύουμε ότι αυτοί οι παράγοντες διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη δημιουργία ενός θετικού αποτελέσματος για τους πελάτες μας.