Σχετικά με εμάς

Μάθετε για το όραμα και την αποστολή μας.

Το μεταφραστικό γραφείο Translix ιδρύθηκε το 2018 στην Νέα Σμύρνη με κύριο στόχο την ικανοποίηση των πελατών μας και την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών. Δίνουμε προτεραιότητα στην αυστηρή συμμόρφωση με τις προθεσμίες, την ακρίβεια μετάφρασης, τις πολιτικές εμπιστευτικότητας και τις φιλικές σχέσεις με τους πελάτες μας. Έχουμε μια τεράστια ομάδα μεταφραστών, αναθεωρητών, διαχειριστών έργων και διερμηνέων που θα μας βοηθήσουν να επιτύχουμε τα υψηλά πρότυπα που ακολουθούμε.

Η τεχνογνωσία, η ακεραιότητα και το καινοτόμο πνεύμα μας παράγουν εξαιρετικά αποτελέσματα, επιτρέποντας στους πελάτες μας να επικοινωνούν παγκοσμίως, χρησιμοποιώντας τη γλώσσα που καταλαβαίνει το κοινό τους. Επιπλέον, καταβάλλουμε μεγάλες προσπάθειες για να προσφέρουμε στους εργαζομένους μας ένα συνεργατικό εργασιακό περιβάλλον που προωθεί την ανάπτυξη, αγκαλιάζει την αλλαγή και γιορτάζει τα επιτεύγματα.

Επαγγελματισμός

Αυτό σημαίνει πλήρη δέσμευση στην παροχή ποιοτικών μεταφραστικών υπηρεσιών. Τέλειες μεταφράσεις ξανά και ξανά σε όλους τους επιστημονικούς και τεχνικούς τομείς.

Όλες οι γλώσσες

Προσφέρουμε μεταφραστικές υπηρεσίες σε περισσότερες από 50 γλώσσες. Δείτε τον πλήρη κατάλογο των γλωσσών μας στην ιστοσελίδα μας ή επικοινωνήστε μαζί μας.

Εξειδικευμένοι Μεταφραστές

Για κάθε έργο, για να εξασφαλίσουμε επαγγελματικές και ακριβείς μεταφράσεις, θα επιλέξουμε προσεκτικά μια ομάδα μεταφραστών που ειδικεύονται ακριβώς σε αυτόν τον τομέα μετάφρασης.

Φθηνές Μεταφράσεις

Είμαστε σε θέση να καλύψουμε οποιαδήποτε ανάγκη σας παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στο καλύτερο εφικτό κοστολόγιο.

η αποστολή μας

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε με ένα βασικό στόχο: να βοηθήσει τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις να επιβιώσουν και να ευημερήσουν σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον. Στόχος μας είναι να είμαστε η ηγετική παρουσία στη βιομηχανία γλωσσικών υπηρεσιών. Για να το επιτύχουμε, δεσμευόμαστε να προσλαμβάνουμε μόνο φιλικούς, θετικούς ανθρώπους που μοιράζονται τις βασικές μας αξίες, πάθος για βοήθεια προς τους άλλους και εμμονή με την εξυπηρέτηση των πελατών. Από την ίδρυσή μας, έχουμε ολοκληρώσει υψηλής ποιότητας μεταφράσεις για σύνθετα έργα σε χρόνους που οι ανταγωνιστικές μεταφραστικές υπηρεσίες θεωρούσαν αδύνατες.

Ένας από τους κύριους στόχους μας ως πρακτορείο μετάφρασης είναι να δημιουργήσουμε μια μακροχρόνια σχέση μαζί σας και να γίνουμε αναπόσπαστο μέρος της διεθνούς επέκτασης σας. Θα συνεργαστούμε μαζί σας για να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους στόχους σας σε τοπικές, εθνικές και διεθνείς αγορές παρέχοντας επαγγελματικές μεταφράσεις της υψηλότερης ποιότητας για όλες τις επικοινωνιακές σας ανάγκες. Στην Traslix, η αποστολή μας είναι να αναπτύξουμε έναν οργανισμό με σταθερή βάση από σπουδαίους ανθρώπους με σαφή στόχο την παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών και υψηλής ποιότητας λύσεων.

Η μετάφραση είναι εκείνη που μετατρέπει τα πάντα έτσι ώστε να μην αλλάξει τίποτα

%
Επιτυχημένα Έργα
%
Ικανοποιημένοι Πελάτες Από Την Υπηρεσία
%
Ποσοστό νέων πελατών σε σχέση με παλιούς
%
Ποσοστό που δεν μπορούμε να εξυπηρετήσουμε

Ένας μεταφραστής είναι ένας αναγνώστης, ένας διερμηνέας και ένας δημιουργός, όλα σε ένα

η υπόσχεσή μας

Χαμηλές τιμές. Εξαιρετική εξυπηρέτηση. Ολοκλήρωση της εργασίας. Αυτή είναι η υπόσχεσή μας σε σας. Καταλαβαίνουμε ότι η σωστή τιμή είναι ένα σημαντικό μέρος κάθε συμφωνίας. γι ‘αυτό ξεκινήσαμε την καμπάνια μας για δίκαιες τιμές από την ίδρυσή μας. Σε έναν τομέα όπου οι τιμές αρχίζουν «δωρεάν» για μια ηλεκτρονική μηχανική μετάφραση, οι μεταφραστικές εταιρείες δεν μπορούν ποτέ να ανταγωνιστούν άμεσα στην τιμή. Έτσι, σε μια προσπάθεια να κρατηθούν οι τιμές όσο το δυνατόν χαμηλότερες, ορισμένες εταιρείες περικόπτουν το κόστος χρησιμοποιώντας φτηνούς, ανειδίκευτους, άπειρους μεταφραστές ή και μηχανές αυτόματης μετάφρασης. Ποτέ δεν το κάνουμε αυτό. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε πιο ακριβοί από τους ανταγωνιστές μας, το αντίθετο.

Αυτό που σημαίνει είναι ότι όταν ζητήσετε μια προσφορά από εμάς, θα σας παράσχουμε μια πλήρη ανάλυση του τι ακριβώς παίρνετε για τα χρήματά σας και το τελικό αποτέλεσμα θα είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Πάντα χρεώνουμε με τον αριθμό των λέξεων στο κείμενο προέλευσης, έτσι ώστε να γνωρίζετε ακριβώς πόσο θα χρεωθείτε προτού αποδεχτείτε την προσφορά μας. Πάντα χρεώνουμε ανάλογα με τον αριθμό των λέξεων στο κείμενο προέλευσης, έτσι ώστε να γνωρίζετε ακριβώς πόσο θα χρεωθείτε προτού αποδεχτείτε την προσφορά μας. Θα σας δώσουμε μια λεπτομερή προσφορά από την πρώτη στιγμή και θα τη διατηρήσουμε.

επικοινωνήστε μαζί μας

Στείλτε Μήνυμα

    Στοιχεία Επικοινωνίας

    Ο ευκολότερος τρόπος για να λάβετε προσφορά είναι χρησιμοποιώντας την παραπάνω φόρμα ή μέσω e-mail στο info@translix.gr.  Εναλλακτικά μπορείτε να μας καλέσετε στο +30 210 9374 385 τις εργάσιμες ώρες.

    • Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 12, Νέα Σμύρνη, 17121, Αττική
    • +30 697 193 8856, +30 697 804 1788
    • info@translix.gr