Υπηρεσίες Απομαγνητοφώνησης – Απομαγνητοφώνηση Κειμένου

Στο Μεταφραστικό Γραφείο Translix, σας παρέχουμε υπηρεσίες απομαγνητοφώνησης με  ακρίβια και αποτελεσματικότητα για επιχειρηματικούς και ακαδημαϊκούς σκοπούς. Με τη χρήση των πιο σύγχρονων εργαλείων και της μεγάλης μας εμπειρίας στον χώρο των απομαγνητοφωνήσεων όλων των ειδών, μπορούμε να σας παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες απομαγνητοφώνησης σε ανταγωνιστικές τιμές καθώς η απομαγνητοφώνηση για εμάς είναι καθημερινή ενασχόληση.

Η απομαγνητοφώνηση αποτελεί έναν τομέα που έχει γνωρίσει τεράστια άνοδο στη σύγχρονη κοινωνία, καθώς παρέχει υπηρεσίες που σχετίζονται με τη μετατροπή ή την αποκωδικοποίηση ηλεκτρονικών αρχείων ή ηχογραφήσεων. Αυτός ο τομέας έχει εξελιχθεί σημαντικά με την πάροδο του χρόνου, ακολουθώντας τις αυξανόμενες ανάγκες των επιχειρήσεων, των νομικών υπηρεσιών και άλλων επαγγελμάτων που απαιτούν την ανάλυση και τη μετατροπή ηχητικού υλικού.

Η ανάπτυξη της τεχνολογίας και η αυξημένη ψηφιοποίηση των δεδομένων έχουν συντελέσει στη δημιουργία υπηρεσιών απομαγνητοφώνησης που προσφέρουν προηγμένες λύσεις στην επεξεργασία ηχητικού υλικού. Αρχικά, οι υπηρεσίες αυτές σχετίζονταν κυρίως με τη μετατροπή αναλογικών ηχογραφημένων συνεντεύξεων σε ψηφιακή μορφή.

Οφέλη Απομαγνητοφωνήσεων για Επιχειρήσεις, Δικηγορικά Γραφεία και Δημόσιους Φορείς

Παρά τις προκλήσεις, οι υπηρεσίες απομαγνητοφώνησης προσφέρουν αξιόλογα οφέλη σε διάφορους τομείς. Για επιχειρήσεις, η δυνατότητα αναζήτησης και ανάκτησης πληροφοριών από ηχητικά αρχεία επιτρέπει την αποτελεσματική διαχείριση των δεδομένων. Επιπλέον, σε νομικά γραφεία, η απομαγνητοφώνηση αποτελεί κρίσιμο εργαλείο για την προετοιμασία και την ανάλυση νομικών και δικαστικών υποθέσεων.

Οι Υπηρεσίες Απομαγνητοφώνησης μας Περιλαμβάνουν:

 • Απομαγνητοφώνηση πρακτικών συνεδρίων
 • Απομαγνητοφωνήσεις πρακτικών Διοικητικού Συμβουλίου, Συνελεύσεων, Τηλεφωνικών Συνδιασκέψεων, κλπ.
 • Απομαγνητοφώνηση Συνεντεύξεων
 • Απομαγνητοφώνηση βιβλίων και ηχητικών βιβλίων
 • Απομαγνητοφώνηση Κειμένου
 • Απομαγνητοφώνηση κάθε είδους ηχητικών αρχείων
 • Απομαγνητοφώνηση Ομιλιών
 • Απομαγνητοφώνηση δικαστικών διαδικασιών και αστυνομικών ανακρίσεων
 • Απομαγνητοφώνηση αρχείων ήχου και βίντεο
 • Απομαγνητοφώνηση ακαδημαϊκών ομιλιών
 • Απομαγνητοφώνηση σεμιναρίων και επιχειρησιακών συναντήσεων

Στο Μεταφραστικό Γραφείο Translix παρέχουμε τη δυνατότητα απομαγνητοφώνησης οποιουδήποτε ηχητικού κειμένου στην ελληνική, αγγλική αλλά και σε οποιαδήποτε γλώσσα επιθυμείτε, στη μορφή και στον χρόνο που εσείς χρειάζεστε.

Για να λάβετε μια δωρεάν προσφορά για την Απομαγνητοφώνηση των αρχείων σας, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα, επικοινωνήστε τηλεφωνικά με το γραφείο μας στο 210 9374385  ή αποστείλετέ τα με email στο info@translix.gr και θα λάβετε μια λεπτομερή εκτίμηση κόστους άμεσα

Ζητήστε Προσφορά

Ανεβάστε το αρχείο που θέλετε να απομαγνητοφωνήσετε και θα λάβετε την προσφορά μας στο e-mail σας.