Τομείς

τομείς δραστηριότητας

Η εταιρεία μας παρέχει μεταφράσεις κειμένων και εγγράφων σε ένα ευρύ φάσμα γλωσσών. Το παγκόσμιο δίκτυο μεταφραστών μας καλύπτει όλες τις μεγάλες χώρες και πολλές τοπικές διαλέκτους. Για κάθε έργο, για να εξασφαλίσουμε επαγγελματικές και ακριβείς μεταφράσεις, θα επιλέξουμε προσεκτικά μια ομάδα μεταφραστών και εκδοτών που ειδικεύονται ακριβώς σε αυτόν τον τομέα εμπειρογνωμοσύνης. Με την μεγάλη μας δεξαμενή εξειδικευμένων μεταφραστών, καλύπτουμε πεδία όπως τεχνικές μεταφράσεις, φοιτητικές μεταφράσεις, οικονομικές μεταφράσεις, νομικές μεταφράσεις κ.α.

Όλες οι μεταφράσεις μας πραγματοποιούνται από πραγματικούς ανθρώπους – επαγγελματίες μεταφραστές και συντάκτες. Ωστόσο, χρησιμοποιούμε σύγχρονη τεχνολογία για να διασφαλίσουμε την ποιότητα και να καταστήσουμε τη διαδικασία πιο αποδοτική από πλευράς κόστους. Αυτό εξοικονομεί το κόστος και το χρόνο, καθώς το επαναλαμβανόμενο κείμενο δεν χρειάζεται να μεταφράζεται ξανά και ξανά. Είμαστε μια επίσημα αναγνωρισμένη εταιρεία μετάφρασης και, ως εκ τούτου, μπορούμε να σας παράσχουμε ένα επίσημο και νομικά αναγνωρισμένο πιστοποιητικό γνησιότητας μαζί με ένα αντίγραφο του επίσημου εγγράφου και της μετάφρασης. Οι πιστοποιημένες μεταφράσεις γίνονται αποδεκτές από τις ελληνικές αρχές και την πλειοψηφία των οργανώσεων στο εξωτερικό.

Η μετάφραση είναι εκείνη που μετατρέπει τα πάντα έτσι ώστε να μην αλλάξει τίποτα

Σε αυτόν τον ανταγωνιστικό κόσμο έχει καταστεί σημαντικό να διεθνοποιήσετε την επιχείρησή σας επεκτείνοντας σε πολλές χώρες, γεγονός που καθιστά απαραίτητη την παροχή υψηλής ποιότητας, ακριβών και καλύτερων υπηρεσιών νομικής μετάφρασης. Σε μια ξένη χώρα, εάν πρόκειται να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, τότε απαιτείται να έχετε τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας σας, τα συμβατικά έγγραφα, τις συγχωνεύσεις και εξαγορές, τους κώδικες δεοντολογίας και πολλά άλλα επίσημα έγγραφα προς μετάφραση με ακρίβεια που θα επιτρέψουν στην επιχείρησή σας να επιβιώσει σε μια ανταγωνιστική ξένη αγορά καθώς και να βοηθήσει στην ομαλή λειτουργία της. Αν σχεδιάσατε να επεκτείνετε την επιχείρησή σας στην Ελλάδα, τότε είναι πολύ σημαντικό να προσλάβετε αξιόπιστη υπηρεσία μετάφρασης από ελληνικό μεταφραστικό γραφείο.

Προκειμένου να διατηρήσουμε τις μεταφράσεις μας σε υψηλής ακρίβειας και επαγγελματικά πρότυπα, εργαζόμαστε μόνο με τους πιο έμπειρους και ταλαντούχους μεταφραστές, οι οποίοι δεν είναι μόνο ομιλητές της γλώσσας στόχου, αλλά έχουν και εμπειρία από πρώτο χέρι στον τομέα ενδιαφέροντος σας, είτε είναι νομικού, ιατρικού ή εμπορικού τομέα.

φοιτητικές μεταφράσεις

Η οικονομική κρίση έχει κάνει πολλούς φιλόδοξους ανθρώπους να πάνε στο εξωτερικό και να γίνουν διεθνείς σπουδαστές, για να πετύχουν υψηλότερες σπουδές ή να επιδοθούν σε διάφορες εκπαιδευτικές προσπάθειες. Αφού εγγραφείτε ως φοιτητής σε ένα ξένο εκπαιδευτικό ίδρυμα ή πανεπιστήμιο σε ένα σημείο, θα χρειαστείτε υπηρεσίες ακαδημαϊκής μετάφρασης για να διαχειριστείτε αποτελεσματικά τα μαθήματά σας, άρθρα περιοδικών, διατριβές ή διατριβές, έργα, παρουσίαση κλπ. Η χρήση λογισμικού μετάφρασης μπορεί να σας δώσει σωστή μετάφραση, αλλά δεν θα δώσει το καλύτερο πρότυπο που απαιτείται για πτυχιακή εργασία, έγγραφα, εκθέσεις κ.λ.π.

Είμαστε ανάμεσα στους καλύτερους φορείς ακαδημαϊκής μετάφρασης στην Ελλάδα παρέχοντας υψηλής ποιότητας και ακριβείς υπηρεσίες ακαδημαϊκής μετάφρασης σε φοιτητές του εξωτερικού προκειμένου να τους βοηθήσουμε να συνεχίσουν ομαλά τις αντίστοιχες σπουδές τους. Οι ακαδημαϊκές σας ιδέες, σκέψεις και επιχειρήματα θα μεταφραστούν αποτελεσματικά σε άλλες γλώσσες με ευκολία, δίνοντάς σας μια ακριβή μετάφραση. Θα σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας ακαδημαϊκές μεταφράσεις που μπορούν να κατανοηθούν καλά από το κοινό-στόχο και εγγυόμαστε ότι οι υπηρεσίες μας θα ταιριάζουν με τα απαιτούμενα πρότυπα για παρουσίαση ή σεμινάρια κ.λ.π.