F.A.Q

Η Translix προσφέρει επαγγελματικές μεταφραστικές υπηρεσίες σε όλες τις κύριες γλώσσες. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε μεταφράσεις επαγγελματικής ποιότητας, επιλέγοντας κατάλληλους και εξειδικευμένους μεταφραστές για κάθε τομέα, ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποιούμε συστήματα διαχείρισης της μετάφρασης για την αποτελεσματικότητα, την ταχύτητα και τη σχέση κόστους / αποτελεσματικότητας. Οι βασικοί τομείς μας είναι:

  1. 1. Εμπορικές Μεταφράσεις
  2. 2. Φοιτητικές Μεταφράσεις
  3. 3. Ιατρικές Μεταφράσεις
  1. 4. Τεχνικές Μεταφράσεις
  2. 5. Νομικές Μεταφράσεις
  3. 6. Μετάφραση Ιστοσελίδων
  1. 7. Μεταφράσεις Τεχνολογίας
  2. 8. Λογοτεχνικές Μεταφράσεις
  3. 9. Φαρμακευτικές Μεταφράσεις

Προκειμένου να ανταποκριθούμε στην προσδοκία σας για ποιότητα, η διαδικασία μετάφρασής μας δεν τελειώνει μετά από την μετάφραση του εγγράφου ή του κειμένου. Ένας έλεγχος ποιότητας εκτελείται επίσης από έναν έμπειρο διορθωτή. Ακόμη και μικρά ορθογραφικά λάθη, ανακολουθίες ή σφάλματα στο στυλ, αν υπάρχουν, ανιχνεύονται και διορθώνονται. Τα σφάλματα διάταξης διορθώνονται επίσης από έναν επαγγελματία εμπειρογνώμονα. Με άλλα λόγια, δεν μπορούμε να ανεχθούμε τυχόν σφάλματα στο μεταφραστικό μας γραφείο. Γι ‘αυτό είμαστε πάντα σίγουροι για τον εαυτό μας, όταν σας παρέχουμε διασφάλιση ποιότητας.

Σε γενικές γραμμές, οι μεταφραστικές υπηρεσίες μας τιμολογούνται ανά λέξη, με ένα σταθερό ελάχιστο τέλος για μικρά έργα. Για επεξεργασία του κειμένου συνήθως χρεώνουμε ένα μικρό ποσό ανά σελίδα. Οι τυποποιημένες μορφές κειμένου, όπως το Word, δεν φέρουν κόστος μορφοποίησης. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να λάβετε δωρεάν προσφορά.

Συνεργαζόμαστε με ανθρώπους και όχι με λογισμικό μετάφρασης. Το μέσο έργο που ένας μεταφραστής μπορεί να κάνει ανά ημέρα είναι μεταξύ 2.000 και 2.500 λέξεων. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία μετάφρασης (TM), οι μεταφραστές μας μπορούν να μειώσουν σημαντικά τους χρόνους τους, με βάση το πόσο μεγάλο μέρος του κειμένου είναι επαναλαμβανόμενο. Μπορούμε επίσης να απασχολήσουμε μια ομάδα μεταφραστών αντί για έναν μόνο μεταφραστή για να ολοκληρώσουμε μεγάλα έργα.

Όχι. Όλες οι μεταφράσεις μας πραγματοποιούνται από επαγγελματίες μεταφραστές.

Χρησιμοποιούμε εργαλεία μετάφρασης (CAT) που βοηθούν τους μεταφραστές μας να παράγουν ταχύτερα μεταφράσεις υψηλότερης ποιότητας.

Εάν είστε κυβερνητικό γραφείο, θα σας στείλουμε ένα τιμολόγιο μετά την παράδοση του έργου.

Εάν είστε άτομο ή εταιρεία μπορείτε να πληρώσετε 50% προκαταβολή μέσω τραπεζικής κατάθεσης, εκ των προτέρων.

Ναι. Παρέχουμε επικυρωμένες μεταφράσεις από δικηγόρο.

Οι περισσότερες από τις επικυρωμένες μεταφράσεις που κάνουμε είναι για νομικούς ή ακαδημαϊκούς σκοπούς. Επικοινωνήστε με το ίδρυμα ή το κρατικό τμήμα που ζητά από εσάς αυτά τα έγγραφα για να διαπιστώσετε αν απαιτείται πιστοποίηση.

Απολύτως. Αντιμετωπίζουμε καθημερινά ιδιωτικό και εμπιστευτικό υλικό και θα χαρούμε να το εγγυηθούμε εγγράφως και υπογράφοντας συμφωνίες μη αποκάλυψης.

ένας μεταφραστής θα πρέπει να προσπαθήσει όχι μόνο να πει αυτό που έχει πει ο συγγραφέας, αλλά να το πει ακριβώς όπως το είπε

Στη Translix, πιστεύουμε ότι η ποιότητα της μετάφρασης είναι συνάρτηση δύο πραγμάτων: (1) της ικανότητας των γλωσσολόγων που κάνουν τη μετάφραση και (2) του πόσων βημάτων διασφάλισης ποιότητας εκτελούνται. Παρόλο που χρησιμοποιούμε μόνο τους καλύτερους γλωσσολόγους, εξακολουθούμε να εφαρμόζουμε ολοκληρωμένες διαδικασίες διασφάλισης της ποιότητας σε κάθε βήμα της διαδικασίας μετάφρασης. Αντί να ελέγχουμε μόνο ένα μέρος της εργασίας, ελέγχουμε πάντα κάθε σελίδα, κάθε γραμμή και κάθε λέξη – κάθε φορά. Η παροχή μεταφράσεων με το κατάλληλο επίπεδο ποιότητας είναι υψίστης σημασίας για τους πελάτες μας και για εμάς.

Οι προθεσμίες είναι μια πραγματικότητα της ζωής … αλλά η εταιρεία μας σας απαλλάσσει από την ανησυχία για το κατά πόσον θα λάβετε τη μετάφρασή σας όταν τη χρειάζεστε. Δεν έχουμε ΠΟΤΕ αναγκάσει έναν πελάτη να αλλάξει την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος! Κανένα άλλο μεταφραστικό γραφείο δεν μπορεί να το εξασφαλίσει αυτό. Πέρυσι το 99,9% των έργων μας παραδόθηκαν εγκαίρως και το 99% των πελατών μας μας αξιολόγησε ευνοϊκά στις έρευνες ικανοποίησης πελατών. Όταν αναθέσετε την μετάφρασή σας στην εταιρεία μας, μπορείτε πάντα να είστε σίγουροι ότι θα την παραδώσουμε πριν το τέλος της προθεσμίας και ότι θα κάνουμε αυτό που λέμε.